Home › Lid worden

Hoe word ik lid?

Nieuwe leden zijn bij Hagacantare zeer welkom. Zij kunnen zich op elk moment aanmelden via een van de contactadressen of zich te melden op één van de repetitieavonden: elke dinsdag om 19.45 uur in de Maranathakerk te Den Haag.

De eerste twee weken gelden als vrijblijvende kennismaking. Wie denkt te willen blijven, wordt gestemd en is dan aspirant-lid: je krijgt een leenmap met muziek, je doet aan alles mee, maar je betaalt nog geen contributie.


Na twee maanden word je opnieuw gestemd, zodat we kunnen horen of je inderdaad op de goede plek zit. Er wordt daarbij ook gelet op de kwaliteit en het gebruik van de stem. Je bent dan inmiddels op de hoogte van de gang van zaken en van het gevarieerde repertoire.


Als ook bij de tweede test de indruk positief is, word je vanaf dat moment lid van Hagacantare en ga je contributie betalen. Die bedraagt € 20,00 per maand. Dit bedrag dient, liefst via een automatische overboeking, gestort te worden op bankrekening NL88RABO0112085075 t.n.v. Philharmonisch Koor ‘Hagacantare’. De opzegtermijn is 1 maand.

Iedere dinsdagavond repeteren we van 19.45 tot 22.15 uur in een zaal van de Maranathakerk, 2e Sweelinckstraat 156 te Den Haag. Kom op tijd en sla zo min mogelijk repetities over. Samen moeten we naar een goede uitvoering toewerken. In de pauze en na afloop is er gelegenheid bij te praten.