Zing mee!Nieuwe leden zijn bij Hagacantare altijd welkom. Kom gerust een keer naar een repetitie, dinsdagavond 19.45-22.15 in de Maranathakerk in Den Haag, 2e Sweelinckstraat 156. Het is handig om eerst even te mailen naar hagacantare@gmail.com. De laatste repetitie voor de vakantie is op 16 juli 2019. We beginnen weer op dinsdag 10 september.

Als je twee keer geweest bent en wilt blijven, krijg je een stemtest bij de dirigent. Die stelt vast of je bas, tenor, alt of sopraan bent. Pas na twee maanden ga je contributie betalen, als je wilt blijven meezingen. De contributie is € 20 per maand (met de Haagse Ooievaarspas € 10). Het is vaak ook mogelijk om deel te nemen op projectbasis, waarbij je toewerkt naar één concert.

Tijdens de repetities leer je de stukken goed kennen. Natuurlijk bereid je je thuis voor. Bij het zingen gebruik je soms de Lax Vox (zie het filmpje), waardoor je meer ruimte in je keel krijgt. De dirigent besteedt geregeld aandacht aan stemvorming.

Het koor repeteert meestal vlak voor een concert een hele dag extra, in het weekend. Verder wordt er af en toe iets gezelligs georganiseerd. De eerstvolgende concertreis is in 2022, omdat Hagacantare dan 75 jaar bestaat.

Leden krijgen een nieuwsbrief en hebben toegang tot het beveiligde deel van de website. Het privacybeleid van Hagacantare is van toepassing.

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK