Home › Lid worden

Hoe word ik lid?

Nieuwe leden zijn bij Hagacantare zeer welkom. Zij kunnen zich op elk moment aanmelden via een van de contactadressen of zich te melden op één van de repetitieavonden: elke dinsdag om 19.45 uur in de Maranathakerk te Den Haag.

De eerste twee weken gelden als vrijblijvende kennismaking. Wie denkt te willen blijven, wordt gestemd (bepaling stemgroep door de dirigent) en is dan aspirant-lid: je krijgt een leenmap met muziek, je doet aan alles mee, maar je betaalt nog geen contributie.

Binnen twee maanden ben je op de hoogte van de gang van zaken en van het gevarieerde repertoire en beslis je of je lid wilt worden.


Als lid van Hagacantare ga je contributie betalen. Deze bedraagt € 20,00 per maand. Dit bedrag dient, liefst via een automatische overboeking, gestort te worden op bankrekening NL88RABO0112085075 t.n.v. Philharmonisch Koor ‘Hagacantare' (betaling bij voorkeur per kwartaal).

De opzegtermijn is 1 maand.

Leden worden door de nieuwsbrief "Flitsend Nieuws" op de hoogte gehouden. Het Privacybeleid van Hagacantare is van toepassing.

Iedere dinsdagavond (uitgezonderd 6 weken zomervakantie) repeteren we van 19.45 tot 22.15 uur in een zaal van de Maranathakerk, 2e Sweelinckstraat 156 te Den Haag. Kom op tijd en sla zo min mogelijk repetities over. Samen werken we naar goede uitvoeringen toe. In de pauze en na afloop is er gelegenheid bij te praten.