Home › HomepagePHILHARMONISCH KOOR HAGACANTARE

WIE ZIJN WIJ?


Wij zijn een gemengd koor met ongeveer 60 leden, dat al sinds 1947 bestaat. Gemengd in diverse opzichten: verschillende stemsoorten (bas, tenor, alt, sopraan), uiteenlopende leeftijden (zo tussen de 30 en 75 jaar) en diverse achtergronden. Het zingen brengt ons allemaal bijeen en dat zorgt voor een gezellige sfeer.

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur in de Maranathakerk aan de 2de Sweelinckstraat 156 te Den Haag. Ook ons repertoire is gemengd: zowel religieuze als wereldlijke muziek, van middeleeuwen tot heden, met begeleiding of a capella. Het koor Hagacantare staat onder leiding van onze vaste dirigent Danny Nooteboom.       

            

Op 13 april 2019 heeft Hagacantare een prachtige uitvoering gegeven van Bach's Lukas Passion in de Nieuwe Badkapel in Den Haag. 

Zaterdag 16 november 2019 voert Hagacantare in de Lutherse Kerk een operaprogramma uit met hoogtepunten uit het operarepertoire. Een gevarieerd programma van operakoren en enkele prachtige operasolo's en duetten. Zet deze datum alvast in uw agenda!