Homepage

De website van Hagacantare krijgt op 2 april een nieuw uiterlijk en is nu nog in ontwikkeling

 

HAGACANTARE WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een gemengd koor met ongeveer 60 leden, dat al sinds 1947 bestaat. Gemengd in diverse opzichten: verschillende stemsoorten (bas, tenor, alt, sopraan), uiteenlopende leeftijden (zo tussen de 30 en 75 jaar) en diverse achtergronden. Het zingen brengt ons allemaal bijeen en dat zorgt voor een gezellige sfeer.

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur in de Maranathakerk aan de 2de Sweelinckstraat 156 te Den Haag. Ook ons repertoire is gemengd: zowel religieuze als wereldlijke muziek, van middeleeuwen tot heden, met begeleiding of a capella.

Wij maken ook regelmatig concertreizen. In 2007 zijn we naar Frankrijk geweest (uitvoeringen in Auxerre en Vézelay), in 2009 naar Spanje (Barcelona en Figueres) en in 2014 naar Salzburg en Krems in Oostenrijk. Daar heeft Hagacantare een aantal uitvoeringen van de Krönungsmesse van Mozart gegeven.

 Het koor Hagacantare staat onder leiding van onze vaste dirigent Danny Nooteboom.

Altijd al graag een keer als projectkoorlid willen meezingen? Dan is dit een unieke mogelijkheid. Op 7 november 2015 geven wij een uitvoering van de Carmina Burana van Carl Orff en delen uit The Armed Man van Karl Jenkins.

Wij zoeken nog enthousiaste projectkoorleden. Klik hier of op de button linksonder.