Home › Homepage

                                                

 

PHILHARMONISCH KOOR HAGACANTARE

WIE ZIJN WIJ?


Wij zijn een gemengd koor met ongeveer 60 leden, dat al sinds 1947 bestaat. Gemengd in diverse opzichten: verschillende stemsoorten (bas, tenor, alt, sopraan), uiteenlopende leeftijden (zo tussen de 30 en 75 jaar) en diverse achtergronden. Het zingen brengt ons allemaal bijeen en dat zorgt voor een gezellige sfeer.

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur in de Maranathakerk aan de 2de Sweelinckstraat 156 te Den Haag. Ook ons repertoire is gemengd: zowel religieuze als wereldlijke muziek, van middeleeuwen tot heden, met begeleiding of a capella. Het koor Hagacantare staat onder leiding van onze vaste dirigent Danny Nooteboom.

Op 5 november 2016 heeft Hagacantare een prachtige uitvoering gegeven van het Requiem van Mozart en de Krönungsmesse in de Nieuwe Badkapel in Scheveningen.

Onze eerstvolgende uitvoering zal het A Meezing Kerstconcert in de Grote Kerk te Den Haag zijn op 20 december 2016 van 15:00 uur - 18:00 uur. Samen met het Gemengd Koor Hagasonare worden internationale kerstliederen gezongen en u kunt meezingen. Noteer alvast 20 december 2016 in uw agenda!