Home › Homepage

                                                

 

PHILHARMONISCH KOOR HAGACANTARE

WIE ZIJN WIJ?


Wij zijn een gemengd koor met ongeveer 60 leden, dat al sinds 1947 bestaat. Gemengd in diverse opzichten: verschillende stemsoorten (bas, tenor, alt, sopraan), uiteenlopende leeftijden (zo tussen de 30 en 75 jaar) en diverse achtergronden. Het zingen brengt ons allemaal bijeen en dat zorgt voor een gezellige sfeer.

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur in de Maranathakerk aan de 2de Sweelinckstraat 156 te Den Haag. Ook ons repertoire is gemengd: zowel religieuze als wereldlijke muziek, van middeleeuwen tot heden, met begeleiding of a capella. Het koor Hagacantare staat onder leiding van onze vaste dirigent Danny Nooteboom.

Van 5 t/m 8 mei 2016 heeft Hagacantare een concertreis gemaakt naar Lille en Reims met o.a. een uitvoering van Le Baptême de Clovis en The Armed Man van Karl Jenkins in de Cathedrale Notre Dame in Lille.

Onze eerstvolgende uitvoering zal in de Badkapel te Scheveningen zijn op 5 november 2016 aanvang 19:30 uur alwaar wij de Krönungsmesse en het Requiem van Mozart ten gehore zullen brengen. Informatie over de kaartverkoop vindt u hier. Noteer alvast 5 november in uw agenda!